Ορκίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και παρουσία της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασίας Τογιοπούλου, η  νέα Περιφερειακής Σύμβουλος Κατερίνα Χαμηλάκη, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση Αντικαπιταλιστική Κίνηση», Δημήτρη Δεσύλλα.

Μετά την πράξη της ορκωμοσίας ο Απόστολος Κατσιφάρας συνεχάρη τη νέα περιφερειακή σύμβουλο και της ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της» ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι η αιρετή Περιφέρεια είναι ένας νέος θεσμός δίπλα στο πολίτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ως γνώμονα τη κοινή δράση για το συμφέρον της Δυτικής Ελλάδας και των κατοίκων της.

Επί πλέον ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του Δημήτρη Δεσύλλα όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση: «Ένας πραγματικός αγωνιστής με ακέραιο χαρακτήρα, που με το ήθος του, την πολιτική του δράση και τη μαχητικότητά του συνέβαλλε στο κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξει».

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.