Πιο συγκεκριμένα, δυο άτομα βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Αγρίνιο για ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου τους στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Χθες το βράδυ, πηγαίνοντας αμφότεροι σε σπίτι κάποιου οικείου τους και λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, τους επιτέθηκαν τρία άτομα επί της οδού Δορυμάχου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα τρία άτομα άρπαξαν τον έναν από τους δύο από την μπλούζα και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο καθώς και σε άλλα σημεία του σώματος.

Αμέσως ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διεπιστώθη πως είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη και του χορηγήθηκε η σχετική φαρμακευτική αγωγή. Εν συνεχεία, πήγε στην Ασφάλεια Αγρινίου προκειμένου να αναφέρει το συμβάν. Εκεί, αφού καταγράφηκε το περιστατικό, του ζητήθηκε να αναγνωρίσει κάποιους φερόμενους ως δράστες κι εκείνος αναγνώρισε δυο εκ των τριών ατόμων που του επιτέθηκαν. Από χθες διεξάγονται έρευνες από την Α.Δ. Ακαρνανίας για την ανεύρεση των δραστών, ενώ, να σημειωθεί, πως ο εν λόγω άντρας θα μεταβεί ξανά την Πέμπτη στο Νοσοκομείο για διενέργεια κι άλλων εξετάσεων, σύμφωνα με υπόδειξη γιατρού.

πηγή: agrinioreport.com
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.