Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, διακινητών και μη νόμιμων μεταναστών που προέκυψαν από ελέγχους αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο κεντρικό λιμάνι της Πάτρας, το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου έως 30 του ίδιου μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο λιμάνι της Πάτρας, τρεις διακινητές μη νόμιμων μεταναστών και συγκεκριμένα υπήκοοι Τουρκίας, Πακιστάν και Σουηδίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς, ισάριθμων αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, Σομαλίας και Ιράκ, που κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από την Χώρα στην Ιταλία.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους που η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί στο λιμάνι, συνελήφθησαν ακόμη 25 αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, Αλβανίας και Σομαλία, οι οποίοι επιχείρησαν να μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Κατά τους ελέγχους, κατασχέθηκαν πολλά πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ όλοι οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές και μετά το σχηματισμό των δικογραφιών σε βάρος τους οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.