Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του «τούνελ» στο δρόμο Μοναστηρακίου – Παραθάλασσου καθώς και τα τοιχία αντιστήριξης των πρανών στον ίδιο δρόμο και η ασφαλτόστρωσή του. Ένα σημαντικό έργο για την δραστηριότητα της τοπικής κοινωνίας που η κατασκευή του ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια και στοίχισε σχεδόν 2.000.000 ευρώ.

Όπως είχε δημοσιεύσει από τις αρχές του χρόνου το DORIDA NEWS η παράδοση από την τεχνική εταιρεία έγινε στο τέλος Ιουνίου, παρ” ότι η σύμβαση προέβλεπε για τα τέλη Αυγούστου. Η ασφαλτόστρωση του δρόμου δεν έγινε μόνο στο τμήμα κατασκευής του «τούνελ» και των τοιχίων αλλά κάλυψε όλη την απόσταση από το Παραθάλασσο μέχρι και το λιμάνι του Μοναστηρακίου όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Τα τσιμεντένια τοιχία αντιστήριξης έχουν επενδυθεί με πέτρα όχι όμως και οι κολώνες του τούνελ και αυτό πρέπει να γίνει για την σωστή περιβαλλοντική – αισθητική εικόνα του πανέμορφου τοπίου. Δεν αξίζει ένα τόσο σημαντικό έργο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ να μη ολοκληρωθεί πλήρως για μερικές χιλιάδες ευρώ !

Ο δρόμος παρ” ότι είναι πλέον έτοιμος δεν θα δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία αλλά σε λίγες ημέρες και αφού τον παραλάβει επίσημα η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι δεν αποκλείεται τα εγκαίνια να γίνουν άμεσα από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

πηγή: doridanews

Share on Facebook83Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Νεκταρία Πέτρου
    Νεκταρία Πέτρου

    Ο Χριστος κ Παναγια το τουνελ βοηθαει στην αισθητική του τοπίου ???κ πετρες να είχε… δεν περινενα να δω τουνελ στο μοναστηρακι!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.