Η ανάπτυξη δυνατότερων δεσμών μέσω του αναπτυξιακού, του οικονομικού και του πολιτισμικού τομέα, μεταξύ Ουκρανίας και Ελλάδας, συζητήθηκε κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Ουκρανίας Volodymyr Shkurov με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο γραφείο του.

Ο Πρέσβης συνοδευόταν από τον Ασημάκη Σταυρόπουλο, πρόεδρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ελίκης «Ίωνες», στο πλαίσιο του 11ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο οποίο συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αλεξόπουλος έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές της προοπτικές, ενώ επίσης, υπογράμμισε ότι βασικός στόχος των πολιτικών που ασκεί η Περιφέρεια αποβλέπει στην εξωστρέφειά της, την οικονομική ανάταξη και την διεθνή παρουσία της παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η εν λόγω συνάντηση, όπως ευχήθηκαν και οι δύο πλευρές, είναι το εφαλτήριο μιας υγιούς και αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Ουκρανικών Αρχών, μέσω κοινών στοχευόμενων δράσεων και προσδοκιών.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.