Ο Πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στη λειτουργία της Βάλβειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης αναφέρει:

«Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θεωρεί εξαιρετικής σημασίας την ύπαρξη Δημοτικών Βιβλιοθηκών οι οποίες θα είναι επισκέψιμες και θα αλληλεπιδρούν με τους δημότες. Στα πλαίσια αυτά το Πνευματικό Κέντρο έχει ήδη διοργανώσει δύο ανοικτές συναντήσεις, που ανακοινώθηκαν στον τύπο, με δημότες και από αυτές προέκυψαν συμπολίτες μας οι οποίοι προτίθενται να βοηθήσουν εθελοντικά να «ζωντανέψουμε» τις βιβλιοθήκες μας ξεκινώντας από τη Βάλβειο. Προγραμματίζουμε λοιπόν δράσεις που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα με στόχο αν είναι δυνατό οι βιβλιοθήκες να γίνουν σημεία αναφοράς.

   Προς το παρόν ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να επισκέπτεστε τη Βάλβειο Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μεσολόγγι από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09.00 έως 13.00 το πρωί και από 17.00 έως 19.00(χειμώνα) και 18.00 έως 20.00 (καλοκαίρι). Η Βάλβειος διαθέτει και αναγνωστήριο 16 θέσεων και ασύρματο δίκτυο WiFi.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βιβλιοθηκονόμο κ. Μιχάλη Κιτσινέλη στο τηλ. 2631056903, ή στο email : balbeioslibrary@gmail.com

   Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο οποίο υπάγονται διοικητικά οι βιβλιοθήκες του Δήμου. Επίσης ενημερώνουμε ότι λειτουργεί και η βιβλιοθήκη του Νεοχωρίου «Μίνως Ζώτος» από Δευτέρα έως Πέμπτη από 8.30 έως 12.45 με προσωρινό πρόγραμμα. Σύντομα προσπαθούμε να προσθέσουμε και απογευματινές ώρες λειτουργίας ενώ αντίστοιχη προσπάθεια ενεργοποίησης θα γίνει και  με τη βιβλιοθήκη της Σταμνάς.

Τέλος μπορείτε να ενημερώνεστε διαδικτυακά για τα νέα των βιβλιοθηκών από τη ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου(http://www.messolonghipk.gr) και από τις σελίδες του Πνευματικού Κέντρου και της Βαλβείου στο facebook».

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.