Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, συνεχίζοντας την καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με το πρόγραμμα της ανακύκλωσης που υλοποιεί, διοργανώνει δράση την Παρασκευή 10 Ιουνίου (από 10.00 π.μ. έω ς 14.00 μ.μ.) στο χώρο της κεντρικής πλατείας Μπότσαρη, με θέμα «Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης».

Σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος χαρακτηρίζει την διοργάνωση ως εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση, μέσα από την οποία παιδιά αλλά και γονείς θα ενημερωθούν με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο, για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

«Ο δήμος μας» σημειώνει ο Σ. Διαμαντόπουλος, «…ξεκινά με φιλοδοξίες την εφαρμογή του προγράμματος, τοποθετώντας τις απαραίτητες υποδομές, ενώ παράλληλα προωθεί δράσεις για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων και πρωτοβουλιών, περιλαμβάνεται το «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» της ερχόμενης Παρασκευής 10 Ιουνίου, στο οποίο καλούμε γονείς, παιδιά και γενικά κάθε συμπολίτη μας να επισκεφθεί. Θεωρούμε ότι η γενική επιτυχία του προγράμματος, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ενημέρωση, τη συμμετοχή αλλά και την έμπνευση περιβαλλοντικής συνείδησης».

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.