Την ανησυχία του εκφράζει επισήμως με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Μεσολογγίου για τα αυξημένα φαινόμενα εγκληματικότητας που καταγράφονται στην περιοχή. Όπως επισημαίνεται “η συνεχιζόμενη κοινωνική αναταραχή, δυστυχώς έχει εντείνει για όλους τα φαινόμενα παραβατικότητας που συχνά έχουν χαρακτηριστικά εγκληματικών πράξεων“.

Αναλυτικότερα:

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα αυξημένα φαινόμενα εγκληματικότητας που έχουν καταγραφεί τόσο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Μετά μάλιστα τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν σε ελλιμενισμένα σκάφη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, ο προβληματισμός είναι έντονος, καθώς οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί είναι πρωτόγνωροι για τα τοπικά δεδομένα, ιδιαίτερα δε σε μια πόλη όπου χαρακτηρίζεται για την ηρεμία και την φιλοξενία των κατοίκων της.
Η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας πολιτών και επισκεπτών αποτελεί σοβαρότατο ζήτημα, το οποίο επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή και συνεργασία των τοπικών φορέων και αρχών. Η συνεχιζόμενη κοινωνική αναταραχή, δυστυχώς έχει εντείνει για όλους τα φαινόμενα παραβατικότητας που συχνά έχουν χαρακτηριστικά εγκληματικών πράξεων.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.