Επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι, με τους αγρότες να κατεβάζουν μάλιστα την πινακίδα του κόμματος που υπήρχε στο μπαλκόνι.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στην πόλη και ζήτησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Τότε διαπίστωσαν ότι η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία ήταν κλειδωμένη και υπήρχε αστυνομική δύναμη.Όταν μίλησαν με τον εκπρόσωπο του γραφείου ο οποίος τους ενημέρωσε πως έχει εντολή να μην ανοίξει την πόρτα σε κανένα τα πνεύματα άναψαν και αγρότες πήγαν στο μπλόκο του Κεφαλοβρύσου και έφεραν τρακτέρ.

Ανέβηκαν σε φορτηγό και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι όπου στεγάζεσαι το γραφείο τουΣΥΡΙΖΑ και ξήλωσαν την πινακίδα την οποία πέταξαν στο δρόμο.

Στην συνέχεια πέταξαν ελιές και πορτοκάλια στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και όπως μας είπαν χαρακτηριστικά ο αγώνας τους θα δυναμώσει και σε ανύποπτο χρόνο θα φτάσουν στην Αθήνα με τρακτέρ.

Δείτε το βίντεο

πηγή: onairnews.gr

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.