Σε άλλη μια επιτυχία προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου. Συγκεκριμένα ένας κάτοικος στην περιοχή Χιλιαδού Δωρίδας, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε πως άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του από ανασφάλιστο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 150 ευρώ περίπου καθώς και προσωπικούς του κωδικούς (κλειδάριθμους Α.Φ.Μ, Α.Μ.Κ.Α.) όπως και τον αριθμό βιβλιαρίου της σύνταξής του.

Επίσης αφαίρεσαν από το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας μία χρυσή βέρα καθώς και ένα χρυσό μενταγιόν (ζώδιο) μαζί με μία χρυσή αλυσίδα. Το κόσμημα ήταν αξίας περίπου 1000 ευρώ. Τη στιγμή εκείνη ο άνδρας βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τη σύζυγό του και όταν μετά από δευτερόλεπτα βγήκε στην βεράντα του σπιτιού του είδε δύο άτομα να βγαίνουν από την πίσω βεράντα του σπιτιού του.

Τα δύο άτομα ήταν πιθανόν αθίγγανοι ηλικίας περίπου τριάντα ετών, και φορούσαν τη στιγμή εκείνη και οι δύο σκούρα πουκάμισα και σκούρα καφέ παντελόνια. Εν συνεχεία ο άνδρας τους ακολούθησε και είδε ότι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο χρώματος πράσινο  χωρίς να προλάβει να συγκρατήσει το νούμερο της πινακίδας, παρά μόνο τα πρώτα τρία γράμματα.

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε η καλή συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών του Ευπαλίου και της Ναυπάκτου αφού οι δύο υπηρεσίες διασταύρωσαν τα στοιχεία που τους έδωσε ο πολίτης και μετά από έρευνες αποδείχτηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εθεάθη από αστυνομικούς στη Ναύπακτο και στη συνέχεια μετέβη στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. το αυτοκίνητο ανήκει σε ρομά που μένει στη Πάτρα.

Όπως ενημέρωσε το Α.Τ. Ναυπάκτου τους αστυνομικούς στο Ευπάλιο, δράστες της κλοπής στη Χιλιαδού είναι δύο άνδρες ρομά, κάτοικοι Πατρών. Ενεργείται προανάκριση για το συμβάν από το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.

 

πηγή: lepantortv.gr – Σωτήρης Καρέλης

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.