Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη που έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων.

Στη σύσκεψη, η οποία γίνεται, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί και στην πρώτη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, έχουν προσκληθεί όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και οι εκπρόσωποι των ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας και θα γίνει στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

4 Σχόλια

  1. Fani Kladoucha
    Fani Kladoucha

    Φέρτε κ άλλους γυφτους να μην αφήσουν τπτ όρθιο . δεν κυκλοφορεί γατα τώρα φαντασου αν …τόσα χρόνια οι δικοί μας οι γύφτοι δν τους φρόντισε κανείς με τοση λατρεία ….κριμα για τα παιδιά που δεν θα παίζουν ανεμελα ποια ….τα κονδύλια να έρθουν κ τι μας νοιάζει ….μαρεσει ο τίτλος του ποστ ( προσωρινή εγκαταστάση) …..όσοι θέλουν να τους πάρουν στα σπίτια τους ….ρωτηστε κ αλλου που έχουν πάει πού έχουν ρημαξει σπίτια κτλ αλλά τα κανάλια δν τα δείχνουν φυσικά ….

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.