Ειδική ενημέρωση για στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως παρουσιάστηκαν στη 1η φάση  του πενταετούς επιχειρησιακού της σχεδιασμού, αλλά κυρίως σε μια ανταλλαγή απόψεων για την υλοποίηση κοινά σχεδιασμένων δράσεων, πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία του ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ολοκλήρωσε την 1η φάση εκπόνησης του πενταετούς επιχειρησιακού της  στρατηγικού σχεδιασμού για την περίοδο 2014-2019, μετά την έγκρισή της από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ολοκλήρωση της διαβούλευσης. Η 2η φάση αφορά την εξειδίκευση του  στρατηγικού σχεδιασμού της ΠΔΕ σε συγκεκριμένες κατηγορίες δράσεων και έργα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους.

«Σε μια πολύ κρίσιμη χρονική συγκυρία, γενικά για τον τόπο μας και ειδικά για τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, που το ζητούμενο είναι η επανεκκίνηση και σταθεροποίηση της οικονομίας, είναι απαραίτητο να συντονίσουμε το βηματισμό μας στην κατεύθυνση βέλτιστης αξιοποίησης των δεδομένων οικονομικών πόρων με την υλοποίηση έργων και δράσεων που θα στηρίξουν ουσιαστικά τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η παρουσίαση θα γίνει από τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ερευνητές του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.