Ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Προϋπολογισμός του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα» θα τεθούν προς έγκριση στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 θα γίνουν δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50 – Πάτρα), η πρώτη στις 3 μ.μ. και η ειδική στις 6 μ.μ.

Αρχικά στην πρώτη συνεδρίαση συμπεριλαμβάνονται η ενημέρωση για τις ζημιές από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας και για την πορεία των έργων αποκατάστασης στην Αιτωλοακαρνανία μετά τις ζημιές του Φεβρουαρίου έτους 2015, η έγκριση πρόσληψης ασκούμενων δικηγόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η έγκριση δημοπράτησης του Υποέργου «Συντήρηση – βελτίωση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, περιόδου 2014-2016», προϋπολογισμού 8.300.000,00 ευρώ, καθώς και η έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διοργάνωση του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, της 15ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio και των Παράλληλων Εκδηλώσεων τους, στον Πύργο και άλλες πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από 28 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2015.

Στην ειδική συνεδρίαση που θα ακολουθήσει το μοναδικό θέμα είναι:

«Το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικονομικού έτους 2016, το οποίο συνοψίζει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2016 καθώς και τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα», τους πίνακες στοχοθεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και την ενσωμάτωση των πινάκων στοχοθεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. της Π.Δ.Ε με την επωνυμία «Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών-Η Ελπίδα».

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.