Στην πρώτη συμμετοχή της στις βουλευτικές εκλογές, η ΤΕΛΕΙΑ έριξε το σπόρο για να μπει Τελεία στο παρελθόν που δίχασε την Ελλάδα. Ένα νεογνό κόμμα με ανύπαρκτη υποδομή, κατάφερε μέσα σε 20 ημέρες να καταρτίσει συνδυασμούς σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοί της, δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής. Δεν χρησιμοποιήσαμε μηχανισμούς δημοσκοπήσεων και στρατούς επικοινωνιολόγων, που εξαφανίζουν τις πικρές αλήθειες και τις εμφανίζουν ως εύληπτα ψέματα με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων. Δεν είμαστε κληρονόμοι εκλογικού πελατολογίου ούτε είχαμε υποστηρικτικό μηχανισμό χρηματοδότησης για περιοδείες, ομιλίες, φυλλάδια, περίπτερα, παρουσιάσεις σε τηλεοράσεις και εφημερίδες ώστε να γνωστοποιήσουμε την ύπαρξή μας. Αντιτάξαμε την προσωπική επαγγελματική πορεία του καθενός από εμάς με τα βιογραφικά μας να αποτυπώνουν τη δράση μας και την προσφορά μας.
Ευχαριστούμε τους 110.000 δημοκρατικούς πολίτες της Ελλάδας οι οποίοι, μετά από ιδιαίτερο κοινωνικό προβληματισμό, επέλεξαν τηνΤΕΛΕΙΑ ως φωνή έκφρασής τους.
Ευχαριστούμε και τους ειλικρινείς φίλους που επικρότησαν την πρωτοβουλία μας αλλά ευγενικά και με τονπροσήκοντα πολιτικό πολιτισμό μας δήλωσαν ότι έχουν κάνει κάποια άλλη επιλογή. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Σας ευχαριστώ όλους!
Γιώργος Ι. Κατσάμπας, Ηθοποιός.
Share on Facebook2Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.