Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται, αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες δεν χρειάζονται υποδείξεις, θα ψηφίσουν με τη συνείδησή τους.

«Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Για την από ‘δω και πέρα στάση του, τόνισε ότι θα συνεχίσει να μάχεται από την πρώτη γραμμή της παράταξης, όποια κι αν είναι η επιλογή της βάσης. «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία» σημείωσε.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στον α’ γύρο και επέμεινε στις αρχές που ο ίδιος ανέδειξε με την υποψηφιότητά του «για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στον διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι».

Επιπλέον, ο κ. Τζιτζικώστας απηύθηνε έκκληση για μαζική συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο και ευχαρίστησε τους φίλους του κόμματος που, όπως ανέφερε, στήριξαν όσα ανέδειξε η  υποψηφιότητά του

Υπενθυμίζεται ο Απ. Τζιτζικώστας είχε συγκεντρώσει ποσοστό 20,3% στον α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας, με αυξημένα ποσοστά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, μίας περιοχής που κατά πολλούς μπορεί να αποδειχθεί αποφασιστική για το τελικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ενδεικτικό της εκλογικής σημασίας που έχει η Κεντρική Μακεδονία είναι η σημερινή παρουσία τόσο του κ. Μεϊμαράκη όσο και του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι πραγματοποιούν μπαράζ επαφών με στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους φορέων της πόλης.

πηγή: naftemporiki.gr

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.