Με τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στην τετραήμερη αναζήτηση των Γιάννη Κορδώση και Βασίλη Γρατσάνη.

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία πριν λίγη ώρα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους που εντοπίστηκε σε αυλάκι στην Κατοχή Μεσολογγίου, δίπλα από την αντιπροσωπεία μηχανημάτων “Κοκοτός». Οι δύο άνδρες είχαν πιει στις διάφορες εξόδους σε μπαρ της περιοχής και μάλλον ο οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημά του. Το περίεργο είναι πως το αυτοκίνητο βρισκόταν μέσα στα όρια των ενδελεχών ερευνών και πέρασαν τρεις μέρες μέχρι να εντοπιστεί.

Όσο πλέον περνούν τα λεπτά και μπορεί να γίνει πιο ψύχραιμη αποτίμηση οι αρμόδιες αρχές μιλούν για ατύχημα. Και τούτο γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε με τις ρόδες ανάποδα στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινούνταν. Επειδή στο σημείο είχε καλάμια και χορτάρια δεν ήταν αντιληπτό εύκολα, ούτε καν από το ελικόπτερο και το είδε σήμερα πριν λίγη ώρα ένας περαστικός.

Στο σημείο βρίσκεται ακόμη πολύς κόσμος και διασωστικά συνεργεία που δυστυχώς έφθασαν αργά για την ζωή των δύο ανδρών. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους που πέρασαν ένα τετραήμερο δράμα και βέβαια ο Γολγοθάς θα συνεχιστεί μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης που όλοι υποψιάζονταν. Ήδη τις οικογένειες έχουν επισκεφθεί ψυχολόγοι μετά από πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Μεσολογγίου.

πηγή: Αιχμή

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.