Σε Αγρίνιο και Βόνιτσα συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ακαρναναίας, τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Οι τρεις ήταν ηλικίας 72, 53 και 40 ετών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ασυνομίας, σε βάρος του 72χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Άρτας, Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και Πατρών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 1.800 ευρώ, για παράβαση των νομοθεσιών περί αυθαιρέτων, περί έκδοσης επιταγών και ασφαλιστικών εισφορών.

Σε βάρος του 53χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία. Τέλος, σε βάρος του 40χρονου, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και επτά μηνών για απάτη και ανυποταξία σε καιρό ειρήνης.

Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.