Συνελήφθησαν δέκα άτομα, στο Αγρίνιο που συμμετείχαν σε παράνομο παίγνιο « Poker »

Οι δράστες είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν το τυχερό παίγνιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν πληθώρα μάρκες και τραπουλόχαρτα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», σε καταστήματα και άλλους χώρους, από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ειδικότερα συνελήφθησαν, χθες (28-12-2014) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δέκα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 62 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αγρίνιο, στο οποίο ο 62χρονος ήταν προσωρινά υπεύθυνος και συνελήφθησαν ο ίδιος και εννέα ακόμα άτομα, για διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιγνίου « Poker ».

Το παιχνίδι διεξαγόταν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, τραπουλόχαρτα και 455 μάρκες σε διάφορα χρώματα, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.