Ανοικτή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου για τη λειτουργία του, με τη συζήτηση ωστόσο, μετά και τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, να επικεντρώνεται στη διαρροή λυμμάτων που είχε καταγραφεί πριν από λίγες ημέρες στο ρέμα της Αμεραούς που καταλήγει στον Εύηνο.

Παρόντες ο πρόεδρος του Συνδέσμου 1ης ΓΕΝ, Χρήστος Σαλαμούρας και οι Ανδρέας Ευσταθίου, Αγγελική Σμπούκη, Ντίνος Τσουκαλάς, o Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ράπτης και Κώστας Καρακώστας, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ζιαμπάρα και Γιώργος Γούλας, ο ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Χρήστος Πετσίνης, ο αρμόδιος εργολάβος του ΧΥΤΑ Γ. Βλαχάκης, η χημικός μηχανικός Ειρήνη Χήρα, ο μηχανικός Ντίνος Τσακανίκας, ο νυν πρόεδρος της Βλαχομάνδρας, Βασίλης Κωστούλας, οι πρώην πρόεδροι Χριστόφορος Τσουκαλάς και Χρήστος Μητσόπουλος, εκπρόσωποι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου και πολλοί κάτοικοι.

(Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ)

xyta.jpg 5.jpg 4.jpg IMGP2532.JPG IMGP2531.JPG IMGP2530.JPG

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    telika apo tin alli syzitisi to symperasma itan pws pragmataika ypirxe diarroi lymatwn apo ton viologiko katharismo twn straggidiwn toy XYTA?????

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.