Μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση για την οικονομική και αξιακή κρίση, την πολιτική της Μέρκελ, τις ευθύνες των τραπεζών και τις επιπτώσεις αυτών στους λαούς του ευρωπαϊκού νότου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα το απόγευμα της Δευτέρας, στην προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Η ΝΟΝΑ» του Στέλιου Κούλογλου. Αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καρανικόλας.

Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου «Όλοι Μαζί», καθώς στο πλαίσιο αυτής συγκεντρώθηκαν παιδικά εμβόλια και φάρμακα για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου.

Συνδιοργανωτές η Α” ΕΛΜΕ, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων, το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και ο Σύλλογος Νηπιαγωγών και Δασκάλων.

Χορηγός επικοινωνίας: LepantoMag.gr

Kouloglou 3.jpg Kouloglou 1.jpg Kouloglou 2.jpg Kouloglou 4.jpg Kouloglou 6.jpg Kouloglou 7.jpg Kouloglou 8.jpg Kouloglou 9.jpg Kouloglou 10.jpg Kouloglou 11.jpg Kouloglou 12.jpg

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.