Με στόχο το Pump Up Fest να αποτελέσει θεσμό, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου Κρυστάλλια Καρασπύρου τονίζει με δήλωσή της στο LepantoMag.gr, πως η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε από επιτυχία, γεγονός που γεμίζει τους διοργανωτές αισιοδοξία. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν επίδειξη Kite Surf, Sup αλλά και μαθήματα yoga. Παράλληλα, συγκροτήματα όπως οι Inner Persona και Indra Kanye έδωσαν το ρυθμό στην όλη διοργάνωση. Ενώ, αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των μελών του ΔΣ της «Αλκυόνης», οι οποίοι δείχνοντας την ευγνωμοσύνη τους προς τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου επεσήμαναν ότι είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώθηκε τόσο μεγάλος αριθμός καπακιών για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Αναλυτικά η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου σημειώνει με δήλωσή της: «Έπειτα από το πέρας της ομαλής και επιτυχής διεξαγωγής της εκδήλωσης που είχε ως σημείο αναφοράς την παρουσίαση του νέου χώρου του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου, ευελπιστούμε η παρούσα εκδήλωση να θεσμοθετηθεί και να παγιωθεί για τις επερχόμενες χρονιές.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρεθούν στον χώρο μας μέλη και προσωπικό της Αλκυόνης, όπου με την παρουσία τους πραγματοποιήθηκε και η παράδοση μεγάλης ποσότητας από πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου καθώς και η παρουσία από τοπικούς φορείς και του κόσμου εν γένει.

Με την ευκαιρία λοιπόν να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγμάτωση του 1ου Pump Up Fest του Ν.Ο.Ν., το Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, το Δήμο Ναυπακτίας, τους χορηγούς μας και κυρίως την ομάδα μου που βάσει της σύμπνοιας που μας διακατέχει και αντλώντας δύναμη από τον εθελοντισμό, την αγάπη προς τη θάλασσα και τον συνάνθρωπο, μέσω συλλογικής εργασίας και προσπάθειας ολοκληρώσαμε με επιτυχία την συγκεκριμένη εκδήλωση«.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.