Πραγματοποιήθηκαν στο Φετιχέ Τζαμί τα εγκαίνια της Έκθεσης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά, παρουσία πλήθους κόσμου. Στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχε η Δημοτική Παιδική Χορωδία Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ στο πλαίσιο αυτής τιμήθηκε από το Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο, για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ναυπάκτου Θανάσης Θεοδωρόπουλος.

Η μόνιμη έκθεση του κ.Κοτσανά με θέμα την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία φιλοξενείται σε μόνιμη βάση στο Μουσείο του Κατάκολου και μέρος αυτής περιοδεύει σε όλη τη χώρα. Αυτή την περίοδο στο Φετιχέ Τζαμί, το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά μία σχεδόν άγνωστη πτυχή του πολιτισμού των αρχαίων ελλήνων, την εκπληκτική τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από εξαιρετικές εφευρέσεις ο επισκέπτης ανακαλύπτει την τεχνολογία υψηλού επιπέδου, που δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από την πρώιμη σύγχρονη τεχνολογία.


9.jpg 8.jpg 6.jpg 5.jpg 3.jpg 21.jpg 20.jpg 2.jpg 19.jpg 18.jpg 17.jpg 16.jpg 15.jpg 14.jpg 13.jpg 12.jpg 11.jpg 10.jpg 1.jpg

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.