Στο πλαίσιο της δράσης «Let’s do it Greece» με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών πολιτών, σχολείων αλλά και φορέων έλαβε χώρα στη Ναύπακτο το πρωί της Κυριακής πρωτοβουλία καθαρισμού των παραλιών Γριμπόβου και Ψανής, αλλά και συμβολικός καθαρισμός του λιμανιού της πόλης.

Παρόντες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχις Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ράπτης και Γιάννης Σύψας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Σαλαμούρας.

Επαγγελματίες δύτες από το εκπαιδευτικό καταδυτικό κέντρο Lepanto Dive Center προχώρησαν στο συμβολικό καθαρισμό του πυθμένα του λιμανιού παρουσία μαθητών, ενώ στη δράση συμμετείχε και η ΜΚΟ «Πράσινο+Μπλε».

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Let’s do it World» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.