Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί απο 22 εως 24 Ιανουαρίου στη Ναύπακτο στο Ξενοδοχείο LEPANTO BEACH HOTEL με περισσότερες από 100 συμμετοχές εταιριών, επιχειρήσεων, φορέων, παραγωγών και συλλόγων της Ναυπακτίας και ευρύτερα της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος που στηρίζουν την προσπάθεια των διοργανωτών για την προβολή της περιοχής και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτής.
Tο πρόγραμμα των συνεδριακών εκδηλώσεων του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ απαρτίζεται απο 18 διαφορετικές θεματικές ενότητες με την ανάλογη σπουδαιότητα και στόχευση η καθεμία.
tsigkrisΤην Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11:00 θα διοργανωθεί ειδική συνεδρία με θέμα : “Εγκληματικότητα & Διαδίκτυο» με κεντρικό εισηγητή τον καθηγητή και γνωστό εγκληματολόγο Άγγελο Τσιγκρή, που θα παρουσιάσει τις απόψεις και τις θέσεις του για το ζήτημα αυτό, ένα ζήτημα που τόσο επίκαιρο είναι στη σημερινή εποχή.
Επίσης ακριβώς μετά την παραπάνω εκδήλωση η Δήμητρα Μίχου Λογοθεραπεύτρια Μ. Α. & Υπεύθυνη του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ θα αναλύσει τις επιστημονικές της γνώσεις στο θέμα:   ΄΄ Προβλήματα λόγου και ομιλίας: παιδαγωγικές προεκτάσεις και δυσκολίες στην κοινωνική
προσαρμογή ΄΄.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Share on Facebook8Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.