Μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα των απασχολούμενων του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου μας, εντάσσονται και κάποιες μικρές «αποδράσεις», είτε για εκπαιδευτικούς, είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Μία από αυτές τις μικρές «αποδράσεις» πραγματοποιήθηκε στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, «Χαρίλαος Τρικούπης». Εκεί οι απασχολούμενοι του Κέντρου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Γεφύρας και στον εκθεσιακό χώρο από το προσωπικό της, καθώς και να παρακολουθήσουν προβολή βίντεο για το πώς κατασκευάστηκε αυτό το πραγματικά μεγάλο έργο, που βρίσκετε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μας.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Γέφυρας Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Γιάννη Φρέρη και την Συντονίστρια Εταιρικής Επικοινωνίας κα. Νίκη Σίψα για την άριστη φιλοξενία τους, αλλά και για τα αναμνηστικά δώρα που χάρισαν στους απασχολούμενους του Κέντρου.

Τέλος με αφορμή την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της Γεφύρας, κάναμε μία στάση στη Πλατεία Χορμόβα στο Αντίρριο, ώστε να δούμε από κοντά τα αγάλματα του δωρητή κ. Γρηγόρη Βαρελά.

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.