Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Αντιρρίου, στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου, έξω από μάνδρα δομικών υλικών, μεταξύ δικύκλου και ΙΧ. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε τραυματισμένος στο πόδι ο επιβάτης του δικύκλου και μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Τροχαίας και του Αστυνομικού τμήματος της Ναυπάκτου, για την γρήγορη διακομιδή του τραυματία στο κέντρο υγείας της πόλης. Το Τμήμα Τροχαίας της Ναυπάκτου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη σύγκρουση.

Νεώτερη ενημέρωση:
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο τραυματίας δικυκλιστής φέρει τραύμα στο πόδι του και στα πλευρά ενώ δεν εμπνέεται καμία ανησυχία για την υγεία του. Παρόλα αυτά ο νεαρός δικυκλιστής είχε άγιο αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αγροτικό όχημα με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του, έβγαινε από παράδρομο της Εθνικής Οδού και κινήθηκε προς το Αντίρριο. Ο οδηγός της μηχανής μη μπορώντας να αποφύγει το προπορευόμενο όχημα, χτύπησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αφού εκσφενδονίστηκε κατέληξε μέσα στην καρότσα του αγροτικού. Ήδη ο τραυματίας μετά και την παροχή των πρώτων βοηθειών στο κέντρο υγείας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας.

 

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 15:30 στην εκπομπή του Σ.Καρέλη «Lepanto News» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Lepanto TV.

 

πηγή: lepantortv.gr – Σωτήρης Καρέλης

[φωτο: αρχείου]

Share on Facebook7Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.