Στο ζήτημα των κουνουπιών που έχουν κατακλύσει το Γαλατά αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τραχήλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας.Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ζήτησε να ενημερωθεί για ποιο λόγο σταμάτησαν οι ψεκασμοί και εάν και κατά πόσο θα φέρουν αποτέλεσμα στην περίπτωση που ξεκινήσουν και πάλι τώρα, με τόση δηλαδή καθυστέρηση. Προκειμένου μάλιστα να κατανοήσει το Σώμα το μέγεθος του προβλήματος, ο κ.Τραχήλης κάλεσε τα μέλη του να επισκεφθούν την περιοχή.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς διευκρίνισε ότι είχαν εγκαίρως ξεκινήσει οι ψεκασμοί, αλλά λόγω κρίσης διεκόπησαν. Ωστόσο, μετά από επικοινωνία που υπήρξε με τον αρμόδιο εργολάβο, ήδη από τα ξημερώματα έχουν πραγματοποιούνται και πάλι.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, ο οποίος σχολίασε πως η σημερινή κατάσταση είναι «αποτέλεσμα επιλογής αναδόχου» και κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι «Κάνουμε πειράματα σε βάρος του Γαλατά!«.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.