Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας :

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας πραγματοποίησε χθες Τρίτη 26 Μαΐου 2015 συνάντηση με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το ζήτημα αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ, το οποίο θα συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας.

Ο κ. Μπουλές παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης, ενόψει του Δ.Σ., οι οποίες συγκλίνουν σε μεγάλο βαθμό με τις θέσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας.

Στη συνέχεια αναπτύξαμε προς τους δημοτικούς συμβούλους τις θέσεις του Ε.Κ.Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την κατάργηση του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), η οποία θα οδηγήσει με βεβαιότητα τους συμπολίτες μας σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Τέλος, το ΕΚΝΔ αναφέρθηκε στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα για την πόλη μας, το οποίο έχει ανακύψει από την επιλογή της ΔΕΥΑΝ να καταλογίσει σε 234 συμπολίτες μας αναδρομικές χρεώσεις ετών – χωρίς δική τους υπαιτιότητα – απαιτώντας την εξόφλησή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ΕΚΝΔ επισήμανε την άμεση ανάγκη εξεύρεσης λύσης, η οποία θα βασίζεται στην κοινή λογική και στη δυνατότητα πληρωμής εκ μέρους των συμπολιτών μας.

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.