Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του «Ποταμιού» τρία βανάκια θα οργώσουν το επόμενο διάστημα την Ελλάδα. Στις 5 και 6 Ιανουαρίου η αποστολή θα βρεθεί σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο, ενώ στις 7 Ιανουαρίου το βαν θα κινηθεί προς Ναύπακτο.

Το Ποτάμι μεταφέρει το μήνυμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με εθελοντές και στελέχη του, που θα περιοδεύσουν σε χωριά και πόλεις, ακούγοντας τα προβλήματα της ελληνικής περιφέρειας και συζητώντας λύσεις.

Η πρώτη αποστολή ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου από την Κόρινθο (στις 11:30 το πρωί) και συνεχίζει σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Αίγιο και Μεσολόγγι.

Στις 6 Ιανουαρίου, το βαν θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι (από τις 10:30) και θα ξεκινήσει στις 11:30 με προορισμό το Αγρίνιο και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην Αμφιλοχία.

Στις 7 Ιανουαρίου ο πρώτος σταθμός θα είναι στην Πρέβεζα (στις 10:30 το πρωί) και θα κινηθεί αργότερα προς Ναύπακτο και Γαλαξίδι.

Στις 8 Ιανουαρίου πριν επιστρέψει στην Αθήνα, θα περάσει από την Ιτέα (στις 10:00 το πρωί), την Αράχωβα, τη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Σας περιμένουμε, γιατί “όλοι μαζί γινόμαστε Ποτάμι”.

Share on Facebook14Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.