Την Πέμπτη 18-08-2016  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία, θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. τουΔημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Παραλάβη μελέτης με τίτλο:«Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου  έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».

2.Παραλαβή  στατικής μελέτης για το έργο με τίτλο:«Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου  έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».

  1. Παραλαβή της Η/Μ μελέτης για το έργο με τίτλο: «Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».
  2. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κ. Πολιτόπουλου Ευάγγελου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπάκτου περιοχή Λιμένος για τη χρονική περίοδο 13-07-2016 εως 31-12-2016 και για την  τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων,  ομβρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΔ  8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών  διατάξεων & νόμων»
  3. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κ. Αγγελόπουλου Ιωάννη.
  4. Λήψη απόφασης επί της υπ΄ αρίθμ. 19-02-2016 εισήγησης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος καθώς και της από 22-07-2016 σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Νότιου Ιονίου και τροποποίηση της υπ΄αρίθμ. 40/28-07-2016 Άδειας κ. Αγγελόπουλου Ιωάννη.

                                                                                     

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.