Έντονα συζητείται το τελευταίο διάστημα το γεγονός ότι γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διατηρεί κλειστό το υποκατάστημά της στη Ναύπακτο επί σειρά ημερών.

Συγκεκριμένα, το υποκατάστημα παραμένει κλειστό για όγδοη συνεχή ημέρα και το ενδιαφέρον σαφώς και επικεντρώνεται στο ότι σε αυτό απασχολούνται συνολικά 25 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LepantoMag.gr, οι διαφωνίες που υπήρξαν με την ιδιοκτησία του ακινήτου όπου στεγάζεται το υποκατάστημα, έχουν οδηγήσει την εταιρεία να αναζητήσει άλλο κτήριο στην περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του. Όσον αφορά στους υπαλλήλους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη πληρώθηκαν και για τον τρέχοντα μήνα, ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν και για το διάστημα που δεν εργάζονται.

Σημειώνεται πως μέρος της συγκεκριμένης αλυσίδας έχει εξαγοραστεί από μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποείται στον ίδιο κλάδο, αλλά το υποκατάστημα της Ναυπάκτου δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την εξαγορά. Πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς, καθώς στόχο τους αποτελεί η δημιουργία ενός ισχυρού παίκτη στην αγορά των σούπερ μάρκετς.

supermarket

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.