Η έγκριση μελέτης και η επιλογή για τη συντήρηση και αποκατάσταση του Ξενία, η επανασύσταση ή μη της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας, είναι μόνο μερικά από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, το οποίο συνεδριάζει την Τετάρτη, 27 Μαΐου, στις 18:30.

Αναλυτικά η ατζέντα της συνεδρίασης:

1. Έγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση & αποκατάσταση κτιρίου ΞΕΝΙΑ». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
2. Έγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική Οδοποιία ΤΚ Καταφυγίου, Αναβρυτής, Κεντρικής, Ελατόβρυσης, Καλλονής, Κυδωνιάς ΔΕ Αποδοτίας Δήμου Ναυπακτίας». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
3. Έγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική Οδοποιία ΤΚ Ασπριά, Κοκκινοχωρίου, Λιμνίτσας, Γρηγορίου ΔΕ Αποδοτίας Δήμου Ναυπακτίας ». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
4. Εκμίσθωση ακινήτου Λουτροπηγή Στάχτης –Πόριαρι Τ.Κ. Στράνωμας, καθορισμός του χρονικού διαστήματος εκμίσθωσης & ορισμός του κατώτατου ορίου εκκίνησης της δημοπρασίας. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
5. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του έτους 2015 του Δήμου Ναυπακτίας για αλλαγή τίτλων έργων. (Εισηγ. κ .Καρακώστας).
6. Παράταση συνολικής προθεσμίας του έργου «Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Ναυπάκτου». (Εισηγ.κ. Καρακώστας).
7. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δήμου Ναυπακτίας, και Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α.) – Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών & Μελετών (Ι.Γ.Μ.Ε.Μ.) με θέμα «Τεχνικογεωλογική μελέτη του οικισμού Κάτω Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και παρακολούθηση της Γεωτεχνικής μελέτης αποκατάστασης της πρόσφατης κατολίσθησης». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
8. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας με θέμα «Διερευνητικές γεωτρήσεις και μελέτες για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης στη Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
9. Εγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες». (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
10. Λήψη απόφασης για την αποδοχή και κατανομή ποσού ( 65.736,48 €) από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αποζημίωση εθελοντών σχολικών τροχονόμων. (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
11. Εγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014 Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής. (Εισηγ. κ. Καρακώστας).
12. Επανασύσταση ή μη Δημοτικής Αστυνομίας. (Εισηγ. κ. Σύψας).
13. Εγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014 Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής. (Εισηγ. κ. Σύψας).
14. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών (άρθρο 21 παρ.1 και 2 του ν.2190/94) του Δήμου μας για το έτος 2015. (Εισηγ.κ.Σύψας).
15. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών (άρθρο 21 παρ.1 και 2 του ν.2190/94) του Δήμου μας για το έτος 2015 (πυροπροστασία). ( Εισηγ.κ.Σύψας)
16. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Παροχής Κοινωφελούς Εργασίας Κρατουμένων. (Εισηγ. κ. Σύψας).
17. Χορήγηση αδειών παραγωγού πωλητή λαϊκής αγοράς. Εισηγ.κ.Σύψας).
18. Eπιχορήγηση Ορειβατικού Συλλόγου Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας. (Εισηγ.κ.Σύψας).
19. Συζήτηση για κατάργηση ή μη του συντριβανιού στην Πλατεία Φαρμάκη. (Εισηγ. κ. Κοτσανάς).
20. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για γνωμοδότηση για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ». (Εισηγ. κ. Κοτσανάς).
21. Τοποθέτηση μετρητή ΔΕΗ στην Τοπική Κοινότητα Στύλιας-έγκριση δαπάνης. (Εισηγ. κ. Κοτσανάς).
22. Αποδοχή και κατανομή ποσού 78.300,00 € για πολιτική προστασία. (Εισηγ.κ.Κοτσανάς).
23. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2015. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
24. Εγκριση διενέργειας προμηθειών. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
25. Εγκριση ανάθεσης υπηρεσιών σε ιδιώτες. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
26. Εγκριση δαπανών μετακίνησης αιρετών για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
27. Αποδοχή & διάθεση ποσού για εκλογική αποζημίωση υπαλλήλων. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς)
28. Τροποποίηση της 87/2015 απόφασης Δ.Σ «περί ορισμού αρμοδίων για την υπογραφή επιταγών, έκδοσης μπλοκ επιταγών και για την διαδικασία έκδοσης αυτών». (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
29. Συνδιοργάνωση του 1ου Ναυπακτιακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών. (Lepanto Folk Festival). (Εισηγ. κ. Ράπτης)
30. Εκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης για το 1ο  Ναυπακτιακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών .(Εισηγ.κ.Ράπτης)
31. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Λυγιά της εκδήλωσης «Τραγουδώ & χορεύω τις ελληνικές θάλασσες». .(Εισηγ .κ. Ράπτης).
32. Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΓΑΘΩΝ (Κοινωνικής Αλληλεγγύης) Δήμου Ναυπακτίας. (Εισηγ. κ. Ράπτης).
33. Συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εισηγ. κ. Ράπτης).
34. Εισηγητική έκθεση Α΄ τριμήνου του έτους 2015 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
35. Μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων Δήμου σε λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδος σύμφωνα με την Π.Ν.Π. ΦΕΚ 41/2015 τ.Α΄. (Εισηγ.κ. Κοτρωνιάς).
36. Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης και καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμοροι) για το έτος 2015. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς)

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.