Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Ε.Κ.Ν.Δ. με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το Εργατικό Κέντρο ανέπτυξε στον κ. Τέρενς Κουίκ όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι της περιοχής μας.

Ιδιαίτερη έμφαση από πλευράς ΕΚΝΔ δόθηκε στο θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, καθώς αυτό στην ουσία αποτελεί ένα φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο πλήττει βάναυσα το σύνολο του κόσμου της εργασίας.

Επίσης, με αφορμή την πρόσφατη απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν εργαζόμενοι του ΣΕΠΕ, οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους κατά τη διάρκεια του Παζαριού στη Ναύπακτο τον περασμένο Οκτώβριο, το ΕΚΝΔ ζήτησε από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ να προβεί η Κυβέρνηση άμεσα σε ενέργειες προστασίας των εργαζομένων και νομικής θωράκισης από τέτοια στοιχεία που σκοπό έχουν την ακύρωση του ελεγκτικού έργου.

Ο κ. Κουίκ ενημερώθηκε για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που έχει αναλάβει το ΕΚΝΔ,  επισκέφτηκε τη δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπου συνομίλησε με καθηγητές και μαθητές  όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή τα αιτήματα του Ε.Κ.Ν.Δ. και εξέφρασε την κατανόηση του, δηλώνοντας ότι  θα φροντίσει άμεσα να γίνουν συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία με σκοπό την επίλυσή τους.

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.