Με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας, Θωμά Κοτρωνιά συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, για το ζήτημα των υπέρογκων λογαριασμών νερού. Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να αποφασιστεί άμεσα κοινή συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΝ και Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου με σκοπό την ελαχιστοποίηση των ποσών.

Όπως αναφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο με ανακοίνωσή του «κατά τη διάρκεια της συνάντησης το Εργατικό Κέντρο ανέπτυξε στον πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ  τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίζουν οι 234 οικογένειες με τους υπέρογκους λογαριασμούς  εν μέσω μιας πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής  και οικονομικής κρίσης. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ είδε με κατανόηση τις θέσεις του Ε.Κ.Ν.Δ. και προτείνει να πραγματοποιηθεί άμεσα κοινή συνάντηση των Δ.Σ. (ΔΕΥΑΝ & Ε.Κ.Ν.Δ.) με σκοπό την ελαχιστοποίηση των ποσών«.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ… ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3000 ΕΥΡΩ ???
    ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ….ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ???? ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ???
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΔΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΣ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ)
    234 Χ 5 ή 10 ή 20 ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΝΕΙ??? ΟΕΟΟΟ……

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.