15:50′

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου μεταφέρθηκαν τα τελικώς 1.500 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα μεγέθη των οποίων ποικίλουν από 30 έως 50 εκατοστά και 3 έως 3,30 μέτρα.

10:59′

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διαδικασία της εκρίζωσης των χασισόδεντρων από ειδικά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στην περιοχή έφτασε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας. Ήδη έχουν εκριζωθεί περισσότερα από 800 δέντρα, με την πλειοψηφία αυτών να ξεπερνά σε ύψος τα 3 μέτρα. Υπολογίζεται ότι τα δένδρύλλια στο σύνολό τους θα ξεπεράσουν τα 2.000. Στο σημείο εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις εργάτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν διαφύγει της σύλληψης αλλά αναζητούνται, καθώς φέρονται ως ύποπτοι για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

09:07′

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες στη δασική έκταση που βρίσκεται κάτω από το Μοναστήρι της Βαρνάκοβας για τον εντοπισμό της χασισοφυτείας έχουν ξεκινήσει ήδη από το Σάββατο, ενώ επιστρατεύτηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο από τη Φωκίδα, αλλά και από την περιφέρεια.

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καρέλης μεταφέρει στο LepantoMag.gr ότι αυτή τη στιγμή έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στην περιοχή και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν έρευνες σε κατοικίες υπόπτων στα πεδινά. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν στο δημοσιογράφο ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες που έχουν ποτέ εντοπιστεί, καθώς η έκτασή της περιλαμβάνει δεκάδες στρέμματα.

08:50′

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει στο LepantoMag.gr ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καρέλης, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστεί μεγάλης έκτασης χασισοφυτεία στην περιοχή της Βαρνάκοβας.

 

 

 

 

[φωτο: αρχείου]

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.