Στις 22-23-24 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στη Ναύπακτο η πολυεκδήλωση με την ονομασία FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ στους χώρους του Ξενοδοχείου LEPANTO. Πρόκειται για μια εκδήλωση με δύο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή όπου στην μεν πρώτη θα δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις, εταιρίες, παραγωγούς, φορείς και συλλόγους να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες , να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες και να εξετάσουν πιθανά πεδία συνεργασίας. Στη συνεδριακή μορφή του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ καταξιωμένοι εισηγητές απο όλα τα φάσματα δραστηριότητας θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους σε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.
Στόχος του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είναι να δοθεί η δυνατότητα για εξωστρέφεια στις επιχειρήσεις της περιοχής και παράλληλα να αναδειχθούν λύσεις και προτάσεις για την Ναυπακτία που θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης και προβολής.Η θεματολογία θα αναφέρεται στο τουρισμό, στο θρησκευτικό τουρισμό, στις υποδομές και τους οδικούς άξονες, την εκπαίδευση, το πολιτισμό, τις αθλητικές δράσεις του τόπου καθώς και μια σειρά επιστημονικών ζητημάτων.
Καινοτομία της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση πρότυπων προϊόντων και επιχειρηματικών ιδεών ενώ θα υπάρχουν και δράσεις γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων. Επίσης παρόντες θα είναι και εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών προκειμένου να γνωρίσουν απο κοντά την περιοχή και τα προϊόντα της.
Σημαντική δραστηριότητα αφενός θα έιναι η διοργάνωση εκδήλωσης με την ονομασία ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τους σπουδαστές της Ναυπάκτου, νέους ανέργους και νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εργασία, με την συμμετοχή στελεχών διευθύνσεων μεγάλων εταιριών και αφετέρου η ενότητα
΄΄ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΠΑΧΤΙΚΑ ΄΄με πολλές τοπικές λιχουδιές και εδέσματα
Σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των θεματικών ενοτήτων μαζί με τους ομιλητές αλλά και οι συμμετέχοντες – εκθέτες.
Share on Facebook7Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.