Με το Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο και τα περισσότερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στη Ναύπακτο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Πρωθυπουργός στις προσεχείς εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα σήμερα. Παρόντες στη συνάντηση οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης και Χρήστος Παΐσιος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος, στελέχη του κόμματος αλλά και αρκετοί πολίτες που από νωρίς συγκεντρώθηκαν προκειμένου να τον υποδεχθούν.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας απευθυνόμενος στον κ.Μεϊμαράκη σχολίασε καταρχάς το καίριο πρόβλημα της διακοπής των έργων ΕΣΠΑ ζητώντας τη βοήθειά του προκειμένου να βρεθεί λύση. Στη συνέχεια και αφού αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα που αφορούν στην περιοχή της Ναυπακτίας χάρισε στον υποψήφιο Πρωθυπουργό μία αναμνηστική συλλογή γραμματοσήμων με αναφορές στην ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου καλώντας τον στις φετινές εκδηλώσεις του Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα τα έργα του ΕΣΠΑ σημειώνοντας πως «θα κινηθούμε ξανά με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα έργα του ΕΣΠΑ, οι προθεσμίες εκείνων που λήγουν το Δεκέμβριο του ’15 και μπορεί να χαθούν πόροι και ταυτόχρονα να πληρώσουμε πρόστιμο, πρόκειται να ζητήσουμε παράταση λίγων μηνών, κάτι για το οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου η οποία δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα«.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ.κ. Ιερόθεο, ενώ το απόγευμα μιλά σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πάτρα.

 

 

Share on Facebook10Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.