Καταγγελία, που τέθηκε υπ” όψιν του LepantoMag.gr, αναφέρεται στο πρόβλημα που υπάρχει με τη Γραμμή του Δημότη στο Δήμο Ναυπακτίας. Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει ότι «Το 5 ψήφιο νούμερο 15199  του γραφείου δημότη του δήμου Ναυπακτίας δεν λειτουργεί. Ο Δήμος Ναυπακτίας στην ιστοσελίδα του εξακολουθεί να το διαφημίζει. Μήπως μας κοροιδεύουν κάποιοι;«

Θυμίζουμε πως το ζήτημα τέθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας στις αρχές του μήνα Ιουνίου, μετά από ερώτηση που κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μαρία Ζιαμπάρα. Ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, είχε σχολιάσει ότι η Γραμμή του Δημότη βρίσκεται σε δυσλειτουργία, καθώς η υπάλληλος που είχε επωμιστεί τη σχετική αρμοδιότητα είχε αποχωρήσει από το Δήμο Ναυπακτίας. Η Γραμμή αναμενόταν να λειτουργήσει και πάλι κανονικά, καθώς η θέση θα καλυπτόταν με τις προσλήψεις που θα γινόταν στο Δήμο μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, κάτι που όμως δεν προχώρησε.

Σημειώνεται πως η γραμμή του Δημότη ξεκίνησε να λειτουργεί από την 1η Αυγούστου 2012 προκειμένου να μπορούν να καλούν σε αυτή, με αστική χρέωση, όλοι οι δημότες και να γνωστοποιούν οποιοδήποτε αίτημά τους χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.