Την πρότασή της για τα 200 πρώτα ονόματα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό του, γνωστοποίησε η συντονιστική επιτροπή στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Καθημερινής«, στα αξιοσημείωτα που έχουν διαρρεύσει συγκαταλέγονται οι υποψηφιότητες της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Αννυς Ποδηματά και του γνωστού επιχειρηματία Στρατή Μούγερ στην Α’ Αθηνών, του αντιδημάρχου κ. Σπ. Πέγκα στην Α’ Θεσσαλονίκης και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημ. Τσιόδρα στο υπόλοιπο Αττικής.

Όσον αφορά στην Αιτωλοακαρνανία, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ανεξάρτητη βουλευτή (εκλεγμένη με τη ΔΗΜΑΡ) Νίκη Φούντα και τον τέως αντιδήμαρχο Ναυπάκτου Δημήτρη Παπαναστασόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα αυτά 200 ονόματα περιλαμβάνονται από την Αιτωλοακαρνανία, οι:

Δημήτρης Παπαναστασόπουλος – πολιτικός μηχανικός / τέως αντιδήμαρχος Ναυπάκτου

Νίκη Φούντα – αρχιτέκτων / βουλευτής

Γιώργος Καρβούνης – ασχολείται με την Ενέργεια PhD

Χριστίνα Φούντζουλα - υποψήφια Διδάκτωρ ΕΜΠ, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Λευτέρης Αραχωβίτης – γιατρός

Σωτήρης Καβαθατζόπουλος – σύμβουλος επενδύσεων

Αλέξανδρος Τσίπρας – αγρότης

Δείτε τη λίστα με τους 200 πρώτους υποψήφιους πατώντας εδώ.

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

1 Σχόλιο

  1. δεν εχουν ετσι τα πραγματα

    Το ΠΟΤΑΜΙ αναζητούσε νέους και άφθαρτους. Φυσικό ήταν να επιλέξει Παπαναστασόπουλο. Ο Μπουλές από την αρχή δεν είχε τύχη. Η υποψηφιότητα Μπουλέ συζητιόταν καιρό αλλά, ο ίδιος, δεν μπήκε στο κόπο να την διαψεύσει. Την διέψευσε μόλις σήμερα, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της επιλογής Παπαναστασόπουλου. Αυτό τα λέει όλα..

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.