ΝΕΡΙΤ

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας σχετικά με το θέμα που προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες και αφορά στη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ στους εορτασμούς της 443ης Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «η νέα Δημοτική Αρχή του δήμου Ναυπακτίας, αιχμάλωτη της οικονομικής ανέχειας και του συγκυριακά περιορισμένου χρόνου, αναγκάζεται να παρέχει μία πολιτιστική εκδήλωση , για την οποία δεν έχουμε αμφιβολία την για ποιότητά της (εκτιμούμε τη δουλειά των εργαζόμενων στην ορχήστρα) αλλά αμφισβητούμε ευθέως την πολιτική χρησιμότητά της. Σε ένα σύνολο εκδηλώσεων  ποιότητας, η ομπρέλα της μνημονιακής ΝΕΡΙΤ  πάνω από την ορχήστρα, μας θυμίζει το μαύρο που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας«.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση:

Για τον εορτασμό της επετείου της ναυμαχίας και τη ΝΕΡΙΤ

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

2 Σχολια

  1. Ανώνυμος

    ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ 3 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ( ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ,ΡΑΠΤΗΣ,ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ) ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ?
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

    Απάντηση
  2. Ανώνυμος

    Έτσι Μπράβο !!!
    Βάλτε τώρα και την ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας να απολογείται για τα κατορθώματα του Δήμου Ναυπακτίας.!!
    Αλλά, αν πιστεύετε, έστω και μια γραμμή από όλα αυτά που γράφετε, στείλτε τα μέλη σας να μοιράσουν την ανακοίνωση αυτή στη σημερινή εκδήλωση του Δήμου με τη ΝΕΡΙΤ στο Λιμάνι και ζητήστε από τα μέλη σας που είναι ταυτόχρονα και επιφανή στελέχη του Δημοτικού Συμβούλιου να καταγγείλουν δημόσια την εκδήλωση αυτή!!
    Μπορείτε;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.