Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας, Θέμης Δαβανέλλος, για τις εκλογές στην Επαγγελματική Ένωση:

Την 22-4-2015 έγιναν οι εκλογές στην «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομοσπονδίας μας, θέλω να παρατηρήσω ότι έγινε εγγραφή νέων μελών και ψήφισαν 72 μέλη , στην πλειοψηφία τους νέοι επαγγελματίες. Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι η κρίση δημιουργεί την ανάγκη συσπείρωσης των επαγγελματιών στα σωματεία τους για αλληλοϋποστήριξη και επίλυση των προβλημάτων τους. Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν και νέοι επαγγελματίες όπου όλοι μαζί με συσπείρωση  αγώνα και φρέσκες ιδέες θα παλέψουν για την επίλυση των πολλών προβλημάτων του κλάδου και της ομοσπονδίας Ναυπακτίας, δια των εκπροσώπων τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία και να ευχηθώ στα νέα μέλη του Δ.Σ. και στους εκπροσώπους του σωματείου στην ομοσπονδία καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.  

Τέλος απευθύνω πρόσκληση σε κάθε συνάδελφο επαγγελματία στην Ναυπακτία και την Δωρίδα να έρθει σε επαφή με την ομοσπονδία και τα σωματεία για εγγραφή του σε αυτά.                                                    

Δαβανέλλος Θέμης

Πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Δ.      

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.