Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας που θα λάβει χώρα στις 18 Φεβρουαρίου, στις 17:30, το Σώμα θα προβεί στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Σύμφωνα με το Νόμο 3852/2010, οι προϋποθέσεις, ο ρόλος, οι αρμοδιότητες, τα καθήκοντα, καθώς και τα κωλύματα ή ασυμβίβαστα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, προβλέπονται στα άρθρα 14, 77 και 93. Η θητεία του ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών. Η επιλογή του προσώπου, εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, που θα στελεχώσει το γραφείο του θεσμού αυτού, θα γίνει απ’ ευθείας από το Δημοτικό Συμβούλιο με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι την 16η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00, δήλωση και βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας, για την κάλυψη της εν λόγω θέσης. Ενώ, πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων του Δήμου Ναυπακτίας με αρμόδιο τον κ. Χρήστο Παπά.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.