Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα εκατοντάδες οδηγοί και επιβάτες οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν στην Παλιοβούνα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας σύμφωνα με την Αστυνομία διήρκησε 40 λεπτά για την απομάκρυνση βράχων, οδηγοί όμως υποστηρίζουν ότι ξεπέρασε την ώρα, ενώ καταγγελίες υπάρχουν πως κανείς δεν τους απαντούσε στα τηλέφωνα στην αστυνομία στη Ναύπακτο, όπου ζητούσαν να μάθουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

koi-oura-paliobouna1Να θυμίσουμε πως υπάρχει απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία η Κοινοπραξία υλοποίησης του έργου της Ιόνιας Οδού (σήραγγα Παλιοβουνας)  μπορεί να προβαίνει σε «ολιγόλεπτες»  διακοπές της κυκλοφορίας στην εθνική οδό , για την εκτέλεση ελεγχόμενων εκρήξεων, την απομάκρυνση τυχόν επικίνδυνων βράχων κλπ.

Όμως η σημερινή διακοπή μόνο ολιγόλεπτη δεν ήταν, γεγονός που εκνεύρισε αφάνταστα οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, που έκαναν  και στα δυο ρέματα κυκλοφορίας ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε αποκόλληση και πτώση μεγάλου κομματιού βράχου στο δρόμο και απαιτήθηκαν εργασίες μεγαλύτερης ευρύτητας του συνηθισμένου, ώστε να απομακρυνθεί.

πηγή: agriniopress.gr

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.