Κοινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγρινίου μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ναυπακτίας και Δωρίδας και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο γνωριμίας και προσέγγισης των δύο Ομοσπονδιών του Νομού.

Όπως αναφέρεται από την Ομοσπονδία Ναυπακτίας και Δωρίδας «Ήταν το πρώτο βήμα για από κοινού μελλοντική συνεργασία και δράση. Μετά από μια πρώτη συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου και του Αγρινίου και με την ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τις απαιτούμενες συσπειρώσεις που επιβάλλει η δύσκολη επαγγελματικά. κοινωνικά. οικονομικά και πολιτικά σημερινή συγκυρία, δηλώθηκε η επιθυμία, η διάθεση, αλλά κυρίως η κοινή στόχευση, και των δύο ομοσπονδιών, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να αναπτύξουν κοινές δράσεις οι οποίες θα στηρίξουν και θα υπερασπιστούν τις ανάγκες των μελών τους«.

Εκείνο μάλιστα που τονίζεται και σε σχετικό δελτίο τύπου που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ναυπακτίας και Δωρίδας Θέμη Δαβανέλλο και το γραμματέα Κώστα Αναδιώτη «Σε πρώτη φάση έχει διαμορφωθεί μία κοινή αντίληψη ότι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο. Στις αμέσως επόμενες συναντήσεις οι οποίες προετοιμάζονται, η στόχευση είναι ο καθορισμός συγκεκριμένων δράσεων που θα υλοποιήσουν αυτή τη συνεργασία«.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.