Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη φάση της ημερίδας με θέμα «Οργάνωση Τουριστικού Προορισμού και Επιμόρφωση Επαγγελματιών» που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας στο πλαίσιο υλοποίησης της τουριστικής του πολιτικής για το 2015.Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, και σε συνεργασία με την MTC Group ΕΠΕ – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Τουριστικού Marketing. Το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης κινήθηκε πάνω στον άξονα του τουριστικού marketing και τις εφαρμογές του αλλά και την προσέγγιση νέων αγορών. Παράλληλα οι σύμβουλοι της εταιρείας marketing ανέλυσαν στοιχεία για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου εστίασης, αναψυχής αλλά και των ξενοδόχων της περιοχής κρίθηκε από τους διοργανωτές ικανοποιητική. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της MTC Group ΕΠΕ – Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων και Τουριστικού Marketing Νότης Μαρτάκης, σημείωσε πως το Σχέδιο δράσης του Δήμου Ναυπακτίας για τον Τουρισμό, έχει καταρτιστεί και ήδη πολλοί επαγγελματίες έχουν λάβει πολλά εφόδια για να υποδεχτούν την φετινή θερινή περίοδο.» Τέλη Μαΐου θα ολοκληρωθεί η ημερίδα με την τρίτη φάση και στη συνέχεια προτείναμε στον Δήμο Ναυπακτίας να πραγματοποιηθούν συναντήσεις των επαγγελματιών με συνεργάτες μας στην Αθήνα, προκειμένου να τους γίνουν σεμινάρια, πάνω σε διάφορους τομείς», υπογράμμισε ο κ. Μαρτάκης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Ράπτης, υπογράμμισε πως ο Δήμος σε συνεργασία με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, θα κάνουν ότι είναι δυνατό έτσι ώστε η περιοχή να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και να μείνουν ευχαριστημένοι με την ποιότητα των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες.

 

 

πηγή: lepantortv.gr – Σωτήρης Καρέλης

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.