Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος της 38χρονης που συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής σε κατοικία Ψανής, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για υπόθεση ληστείας που είχε συμβεί περύσι.

Στην κατοχή της βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχε αφαιρέσει και αποδόθηκαν στην παθούσα
Από τον έλεγχο των στοιχείων προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών
Συνελήφθη χθες (9-6-2015) το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, μια 38χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, η δράστιδα, χθες το πρωί διέρρηξε οικία 55χρονης ημεδαπής στη Ναύπακτο, τη στιγμή που απουσίαζε η παθούσα και αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση την δράστιδα.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη 38χρονη, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία τα οποία είχε αφαιρέσει και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στην παθούσα.
Από τον έλεγχο των στοιχείων της δράστιδας προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για υπόθεση ληστείας, που είχε συμβεί το περασμένο χρόνο σε περιοχή της Αττικής.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Share on Facebook7Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.