Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με τη σύλληψη των δύο ανηλίκων που κατηγορούνται ότι έκλεψαν 395 ευρώ από περίπτερο, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Ναύπακτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνελήφθησαν, χθες (10-5-2015) το βράδυ, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, δύο ανήλικοι (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας) ηλικίας 15 ετών, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Με τις κατηγορίες παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων βαρύνονται και οι δύο γονείς των ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα χθες (10-5-2015) αργά το απόγευμα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε περίπτερο, 56χρονου ημεδαπού, στη Ναύπακτο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (395) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα αστυνομικοί πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, όπου λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους, οι Αστυνομικοί  βρήκαν και κατέσχεσαν, το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.