Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου και παρατάξεων της Αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Γενικό Γραμματέα του Υπ. Εργασίας Α. Νεφελούδη και τον ενημέρωσαν για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα τελευταία παζάρια που έγιναν στη Ναύπακτο και την ανάγκη της αναδιοργάνωσης του ΣΕΠΕ στην Αιτ/νία.

Όπως αναφέρεται από την αναντιπροσωπεία «Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αδυναμία του κράτους να ασκήσει τον νόμιμο έλεγχο λόγω της παρέμβασης οργανωμένης ομάδας που εμπόδισε τη νόμιμη λειτουργία των Κρατικών υπηρεσιών. Αποτέλεσμα των αδυναμιών αυτών είναι να μην γίνεται έλεγχος για την εξασφάλιση της νομιμότητας σ’ ότι αφορά τους εργαζόμενους στο χώρο της εμποροπανήγυρης και την είσπραξη από την πλευρά του δημοσίου των προβλεπόμενων φόρων. Αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για την ανεργία που πλήττει την κοινωνία όσο, και για τα έσοδα που ενώ καταβάλλουν οι πολίτες, δεν εισπράττει το Ελληνικό δημόσιο«.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε επίσης τον κ. Γενικό για την ανάγκη αναδιοργάνωσης του ΣΕΠΕ Αιτ/νίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών δεδομένου ότι η σημερινή του στελέχωση δεν επαρκεί και δεν καλύπτει τις υπάρχουσες ανάγκες στο μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας.  Ο κ. Γενικός δεσμεύθηκε να εξετάσει τα θέματα και να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.