Δε θα μπορούσε να μην τεθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας το κείμενο που βρέθηκε μαζί με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης τις προηγούμενες ημέρες από τη στιγμή που προωθήθηκε κατά λάθος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα Μέσα Ενημέρωσης από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» του πρώην Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ. Το εν λόγω αναμένεται να τεθεί επί τάπητος σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών.

Κατά την αποψινή συνεδρίαση, στο θέμα αναφέρθηκε πρώτος ο ίδιος ο κ.Μπουλές κάνοντας λόγο για εκμετάλλευσή του από τον αντιδήμαρχο Κώστα Καρακώστα, και σχολιάζοντας πως το κείμενο αφορά σε συνεννοήσεις του πρώην Δημάρχου με τον τέως Γενικό Γραμματέα για μείζον οικονομικό θέμα του Δήμου, όταν ακόμη ήταν στο τιμόνι της διοίκησης. Μάλιστα, μίλησε για διασυρμό υπαλλήλων από τον αντιδήμαρχο και δήλωσε πως «δεν έχουμε λόγο να κρύψουμε τίποτα«. «Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στην κοινωνία η αντιπαράθεση» σημείωσε από την πλευρά του ο τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης.

Ενώ, ως «σημαντικό έγγραφο» χαρακτήρισε το κείμενο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς που μίλησε για «μηχανισμούς χειραγώγησης» και πρότεινε να συζητηθεί το ζήτημα σε επόμενη συνεδρίαση, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.