Ένα σύνολο πολυσυζητημένων θεμάτων έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με αφορμή την προσεχή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας. Πρόκειται φυσικά για τη διαχείριση των κοινόχρηστων ποδηλάτων, το Αυτοματοποιημένο Σύστημα που μόνο σε λειτουργία δε βρίσκεται, αλλά και το σοβαρό ζήτημα του ποδηλατοδρόμου που έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του και ουδείς αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του στην πόλη.

Συγκεκριμένα τα θέματα επί των οποίων θα κληθεί να εκφράσει γνώμη η Δημοτική Κοινότητα, όπως αυτά αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της 30ης Μαΐου με ώρα έναρξης 17:00, είναι: Έκφραση γνώμης για το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων, Έκφραση γνώμης για την επισκευή-συντήρηση και διάθεση των Κοινόχρηστων Ποδηλάτων και Έκφραση γνώμης για την συντήρηση του ποδηλατοδρόμου.

Αναλυτικά η ατζέντα των θεμάτων περιλαμβάνει:

  1. Έκφραση γνώμης επί της εισήγησης του τμήματος Πολιτισμού & Τουρισμού με θέμα «Καθιέρωση της 18ης Απριλίου ως ημέρας δημόσιας εορτής μνήμης τοπικού χαρακτήρα και τοπικής αργίας για το Δήμο Ναυπακτίας».
  2. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:8365/15-4-2016 εισήγηση του τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης σχετικά με το αριθμό των διαφημιστικών πλαισίων και τις ειδικότερες προδιαγραφές ανάλογα με τον χώρο τοποθέτησης αυτών (πλατεία, πεζοδρόμιο) σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στα Αρ.3 & 4 της υπ΄αριθμ.52138/25-11-2003 Κ.Υ.Α(ΦΕΚ Β΄1788).
  3. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:25291/16-7-2014 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Ονομασία Οδού».
  4. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:14307/9-6-2015 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Ονομασία Οδού».
  5. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:20945/12-8-2015 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Ονομασία Οδού».
  6. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:6089/5-4-2016 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Ονομασία Οδού».
  7. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:7402/21-4-2016 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Ονομασία Οδού».
  8. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:6075/9-5-2016 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Κατάληψη Κοινοχρήστου.
  9.  Χορήγηση προέγκρισης  Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών, ήτοι «OΠΩPΟΠΩΛΕΙΟ- ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ», που βρίσκεται στη Δ.Κ. Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του  Δήμου Ναυπακτίας, επί της οδού Πάνου Ρήγα  – Πλατεία Πια [Ο.Τ. 179], στον κ. ΑΡΙΤΖΑΚΗ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ  του Νικολάου.
  10. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «KAΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ – ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, ΖΕΣΤΗΣ – ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» στη εταιρία με την επωνυμία ¨ΜΑRKET IN ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ – ΔΙΑΝΟΜΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.¨, με τον διακριτικό τίτλο ¨ΜΑRKET IN Α.Ε.Β.Ε¨, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Ράμμο Θωμά του Αντωνίου, που βρίσκεται επί της  οδού Μεσολογγίου αρ. 44 [Ο.Τ.30] στην Δ.Κ. Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας.
  11. Έκφραση γνώμης επί της αρ.πρωτ.:11544/26-5-2016 «Παροχή γνώμης της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου σχετικά με τη μετατόπιση περιπτέρου, κατόπιν σχετικής αιτήσεως του αδειούχου Φώτιου Αδραχτά του Λουκά, που βρίσκεται στην Δ.Κ. Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δ. Ναυπακτίας και συγκεκριμένα επί του πεζοδρομίου στην δυτική πλευρά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου».
  12. Έκφραση γνώμης για την διαμόρφωση χώρου περιμετρικά του αγάλματος Βλαχογιάννη έναντι Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου.
  13. Έκφραση γνώμης επί αιτήματος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου.
  14. Έκφραση γνώμης για το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων.
  15. Έκφραση γνώμης για την επισκευή-συντήρηση και διάθεση των Κοινόχρηστων Ποδηλάτων.
  16. Έκφραση γνώμης για την συντήρηση του ποδηλατοδρόμου.
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.